Hoe het werkt

Heb jij een leuke meeloopdag gevonden?
Vul dan je naam, telefoonnummer, mailadres en woonplaats in en druk op “Meeloopdag aanvragen”.
Jouw aanvraag, met de door jou ingevulde gegevens, wordt dan verstuurd naar de contactpersoon van het bedrijf van jouw keuze.

Deze contactpersoon zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Samen bespreek je de mogelijkheden en jouw motivatie. Ook worden aanvullende zaken, bijvoorbeeld met betrekking tot veiligheid, doorgenomen om de risico’s te minimaliseren en verwachtingen af te stemmen.
Omdat een meeloopdag een behoorlijke tijdsinvestering van het bedrijf vraagt, kan het zijn dat het aantal meelopers dat ze kunnen toelaten beperkt is. We vragen je begrip hiervoor.

Afhankelijk van de mogelijkheden bij het bedrijf, zoek je samen naar een passende datum voor de meeloopdag.
De contactpersoon zal je verbinden aan degene met wie jij een dag gaat meelopen in het bedrijf, zodat je weet bij wie je moet zijn en waar je je moet melden. Deze gegevens ontvang je ook in een bevestigingsmail van het bedrijf.

Tijdens de dag moet je je te allen tijde houden aan de veiligheidsvoorschriften van het bedrijf en de instructies van je begeleider(s). Het kan zijn dat er speciale eisen worden gesteld i.v.m. veiligheid. Wanneer je hier niet aan kunt voldoen, zijn de risico’s te groot en kan je helaas geen gebruik maken van de meeloopdag.

MijnMeeloopdag.nl wil graag haar service verbeteren. Daarom sturen we je drie weken na je aanvraag van de meeloopdag een korte vragenlijst.
Mocht je eerder vragen of opmerkingen hebben, mail ons dan op info@mijnmeeloopdag.nl.