Meubelmaker / interieurbouwer

Meubelmaker / interieurbouwer

Bedrijf

Deze meeloopdag wordt je aangeboden door:

Technoplanning Interieur Ontwikkelaars

Wat houdt het in?

Als meubelmaker bij Technoplanning werk je aan schitterende interieurprojecten. Met het productieteam maak je alle interieuronderdelen, zoals kasten, deuren en werkbladen en met het montageteam draag je zorg dat alles op locatie wordt gemonteerd zoals op de werktekeningen staat. Je werkt zelfstandig, maar ook samen met collega’s. Jouw teamworkmentaliteit draagt bij aan het halen van de planning, de kwaliteit en het projectresultaat. Maar zeker zo belangrijker is, dat je oog hebt voor veiligheid en duurzaamheid. Dat vertaalt zich in netjes werken en voorkomen van verspilling. Zo zorgen we samen voor tevreden opdrachtgevers die kunnen genieten van onze prachtige interieurs.

Technoplanning is een nuchter en informeel Twents familiebedrijf met 30 mensen. Wij maken het!

Wil je meer weten over ons vak? Kijk op meubelmakerworden.nl

Wat ga je doen?

9:00

Eerst koffie

Even kennismaken met het team terwijl we een lekkere bak koffie drinken. Thee mag natuurlijk ook 😉

9:15

Productie

Je wordt gekoppeld aan één van onze productiemedewerkers en je gaat een paar uurtjes meedraaien in onze werkplaats waar je de geur van hout en houtbewerkingsmachines kunt opsnuiven.

12:00

Lunch

Even een lekkere break om energie bij te tanken. Ontmoet het team en proef van de sfeer. Wij nemen allemaal onze eigen broodtrommel mee, jij toch ook?

12:30

Keuze

Je kunt kiezen of je de middag verder meeloopt in de productie, of dat je iets van de werkvoorbereiding of projectleiding of expeditie wilt zien.

15:00

Terugblik

Graag horen wij van jou wat je vond van de dag. Wat vond je leuk? Wat viel je op? Wat zouden we kunnen doen om voor jou een aantrekkelijk werkgever te worden? Help jij ons ons bedrijf nog verder te verbeteren? Wij gaan voor topprestaties!

Wat verwachten wij?

Wanneer je wilt werken als meubelmaker zijn de volgende eigenschappen van belang: zelfstandig, creatief en gedreven

  • Geen 8 tot 5 mentaliteit
  • Nauwkeurig | perfectionist
  • Aanpakker
  • Resultaat- & kwaliteitsgericht
  • Sociaal & communicatief vaardig

Het dragen van veiligheidsschoenen en gehoorbescherming is bij ons verplicht. Trek werkkleren aan, waarmee we geen driedelig pak bedoelen 🙂

Omdat we niet heel veel meeloop-plekken kunnen aanbieden ontvangen wij graag een motivatie waarom je een meeloopdag bij ons wilt lopen.

Ik wil meelopen!

Wat leuk dat je interesse hebt om een dag met ons mee te lopen.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enthousiast geworden?

Wij vinden het heel erg leuk dat je een dag bij ons mee komt kijken. Omdat onze werknemers hier veel tijd in steken, hopen we dat je aan de bovenstaande punten kan voldoen.

    • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.