Project-engineer

Project-engineer

Bedrijf

Deze meeloopdag wordt je aangeboden door:

Jordahl Benelux

Wat houdt het in?

Als project-engineer bij Jordahl, werk je aan uitdagende ontwerpen en zoek je altijd de beste oplossingen voor het opvangen van gevels. Jordahl ontwerpt, engineert en levert unieke gevelverankeringsoplossingen. Dat kan één van onze standaard producten zijn, maar ook een maatwerkoplossing.

In de zoektocht naar de beste oplossing, puzzel je met de constructieve eisen, de bouwkundige mogelijkheden, de montagevereisten, de bouwfysische aspecten en de economische consequenties.

Het proces van ontwerp tot realisatie ziet er bij Jordahl als volgt uit; nadat een verankering is ontworpen, volgt de constructieve doorrekening. Als dat voldoet sturen we de 3D-printer aan en maken we een 3D-prototype van de gevelverankering. Vervolgens leveren we de input voor het BIM-model, waarna we starten met de productie. Na de productie en conservering, volgt de levering op de bouwplaats en vindt de montage plaats.

Omdat we voorop willen lopen in ons vak, zijn we bij Jordahl voortdurend bezig met vernieuwing, zowel op het gebied van BIM-engineering, als in de samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij werken voor de grotere bouwbedrijven aan de meest uitdagende bouwprojecten.

Wat ga je doen?

Je gaat meelopen met een van onze BIM-engineers op onze mooie nieuwe locatie in Hengelo. Je kunt meekijken met ontwerp (model, 3D print of AR) en meepraten bij projectoverleg. En daarnaast in kun je tijdens onze gezellige lunch direct de andere teamleden ontmoeten en horen wat zij doen.

Wat verwachten wij?

Je bent enthousiast, theoretisch onderlegt, maar ook praktisch ingesteld. Je vindt de bouwwereld interessant. Je houdt van teamwork en bent een open persoonlijkheid waarmee het goed samenwerken is. En je houdt van uitdaging.

Na afloop van de meeloopdag ben je bereid om met ons te delen wat je ervan vond. We zijn een team en willen teamprestaties leveren. Graag horen we tips over wat belangrijk voor je is in je werk. Welke dingen vielen je op? Wat maakt het bijzonder?

Durf jij die uitdaging aan?

Ik wil meelopen!

Wat leuk dat je interesse hebt om een dag met ons mee te lopen.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enthousiast geworden?

Wij vinden het heel erg leuk dat je een dag bij ons mee komt kijken. Omdat onze werknemers hier veel tijd in steken, hopen we dat je aan de bovenstaande punten kan voldoen.

    • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.