Projectleider Operations

Projectleider Operations

Bedrijf

Deze meeloopdag wordt je aangeboden door:

TReNT

Wat houdt het in?

Als projectleider operations bij TReNT draag je bij aan de uitbreiding, het onderhoud en het beheer van het eigen glasvezelnetwerk. De functie is heel divers.
Je adviseert klanten over verbindingen en oplossingen. Je ondersteunt Sales met technische informatie zodat zij weten wat de beste oplossing is voor het realiseren van een verbinding. Je stelt het PvE (pakket van eisen) met materialen en specificaties samen.
Daarnaast stuur je als projectleider de werkzaamheden aan voor de technische oplevering van glasvezelverbindingen en reconstructies van delen van netwerken. Je verzorgt de werkvoorbereiding. Je geeft opdrachten aan de monteurs van aannemers. Neemt beslissingen bij storingen. Je controleert de oplevering, biedt eventuele nazorg en handelt het project financieel af.
In het beheer van het glasvezelnetwerk los je technische problemen bij de klant op. Daarvoor geef je leiding aan aannemers van verschillende projecten. Ook draai je (periodiek) 24/7 storingsdiensten.

TReNT verhuurt glasvezelverbindingen in de zakelijke markt. Bij ons krijgt de klant tussen locaties een eigen glasvezel (dark fiber) waarop zij zelf de bandbreedte kan inregelen. Dit biedt onbegrensde mogelijkheden. Niemand op het netwerk bepaalt wat de klant moet doen of legt de klant beperkingen op. De klant plaatst zijn eigen apparatuur en bepaalt daarmee zelf de kwaliteit van zijn datanetwerk. Veel instellingen en bedrijven, bijvoorbeeld in onderwijs en zorg, maken hier gebruik van.
Alle baten worden aangewend voor uitbreiding van het glasvezelnetwerk of stimulering van ICT ontwikkelingen. Zo heeft TReNT voor bijna 50 miljoen euro glasvezel aangelegd

 

Wat ga je doen?

08:30

Welkom

De meeste collega’s beginnen tussen 08:00 en 08:30 uur en sommigen werken thuis afhankelijk van de dag. Geen dag is bij ons hetzelfde…

Daarom starten we met een korte kennismaking. Wie ben jij? Wat zijn jouw interesses? Wat hoop je vandaag te ontdekken? De projectleider Operations waar jij met meeloopt vertelt je welke taken vandaag op de planning staan. En wat dat betekent voor de indeling van vandaag.

12:00

Lunch

De lunch is voor ons een belangrijk moment op de dag. We lunchen elke dag samen! En die lunch  hoef je niet zelf mee te brengen.

Soms wordt er nog een potje tafeltennis gespeeld, voordat we weer aan het werk gaan.

13:00

Work

Na de lunch gaan we verder met de planning van vandaag.

15:00

Evaluatie

Bij de afronding van de meeloopdag ontvangen we graag jouw feedback. Wat vond je van de werkzaamheden? Lijkt het je interessant? Heb je een beter beeld gekregen van de mogelijkheden binnen ons bedrijf? Welke tips heb je voor ons? Zou je ons bedrijf aanbevelen als werkgever bij anderen?

 

Wat verwachten wij?

Je bent zelfstandig, hebt goede coördinerende vaardigheden, en bent daadkrachtig. Je hebt interesse in projectmanagement en wilt je hierin verder kwalificeren.

Je hebt interesse in alle mogelijkheden rondom glasvezel en volgt vakliteratuur rondom vernieuwing en productontwikkelingen hierin.

Je hebt de volgende vaardigheden

 • probleemoplossend vermogen
 • flexibel
 • communicatief
 • praktisch
 • ondersteunend
 • service-gericht

Omdat we niet heel veel meeloopdagen kunnen aanbieden ontvangen we graag een motivatie waarom je bij ons een dag wilt meelopen.

Ik wil meelopen!

Wat leuk dat je interesse hebt om een dag met ons mee te lopen.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enthousiast geworden?

Wij vinden het heel erg leuk dat je een dag bij ons mee komt kijken. Omdat onze werknemers hier veel tijd in steken, hopen we dat je aan de bovenstaande punten kan voldoen.

  • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.