Projectmanager Bouw

Projectmanager Bouw

Bedrijf

Deze meeloopdag wordt je aangeboden door:

Kleissen Bouwmanagement en Advies

Wat houdt het in?

Als projectmanager bij Kleissen ben je betrokken bij uiteenlopende projecten. Je begeleidt o.a. nieuwbouw–,verbouw– en onderhoudsprojecten. Daarnaast stuur je ontwerp– en projectteams aan en bent hét aanspreekpunt voor onze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor alle beheersaspecten van het project. Op een soepele wijze werk je samen met alle ketenpartners, waarbij je zowel oog hebt voor het individuele als het collectieve belang. Deze veelzijdigheid van de functie vraagt uiteraard om een brede interesse en kennis in techniek, kosten, organisatie en projectmanagement.

Kleissen bouwmanagement en advies is gevestigd in Hengelo. Wij zijn een onafhankelijke specialist op het gebied van huisvesting. Elk vraagstuk op het gebied van huisvesting en ruimtelijke ontwikkeling benaderen wij op een heldere en pragmatische manier. Wij werken al 25 jaar met een team van professionals aan projecten voor verschillende opdrachtgevers in diverse werkvelden o.a. onderwijs, zorg, wonen, cultuur en bedrijfshuisvesting.

Wij geloven dat we (bestaande) huisvesting ecologisch, sociaal en dynamisch duurzamer kunnen maken. Met Houdbare Huisvesting voorzien wij gebouwen die zelfvoorzienend, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig zijn. Met de toekomstige generaties in gedachten leveren we een bewuste bijdrage aan de circulaire economie.

Wat ga je doen?

9:00

Start up

Opstarten met een kop koffie (of thee uiteraard) in een unieke en inspirerende werkomgeving, namelijk villa Berfloborgh te Hengelo. Ondertussen maak je in een ontspannen sfeer kennis met het team en vertellen wij je graag hoe het erbij ons aan toe gaat.

9:15

Projectwerk

Je loopt mee met één van onze projectmanagers binnen Kleissen. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, hierdoor zijn je werkzaamheden dat ook. De desbetreffende projectmanager laat je graag zien wat er die dag allemaal in de agenda staat, misschien zit er wel een werkbezoek bij de opdrachtgever in?

11:00

Koffietijd

Tijd om even achter je werkplek vandaan te komen voor een kop koffie met de collega’s in de kantine.

13:00

Lunchbreak

Tijd om te lunchen met je collega’s, een uitgelezen kans om je (toekomstige) collega’s beter te leren kennen. Wij proberen gezamenlijk met elkaar te lunchen, hierdoor weet je wat er speelt bij je collega’s en ben je even niet met het werk bezig.

 

Tussen de pauzes loop je mee met de projectmanager, hierdoor zul je een beter beeld krijgen wat er allemaal bij de functie komt kijken. Natuurlijk ben je vrij om eens bij overige collega’s naar binnen te stappen, wij vinden het alleen maar leuk als je vragen hebt!

 

17:00

Einde

Om 17:00 is officieel je meeloop dag afgelopen. Maar besef dat je als projectmanager eigenlijk ook wel eens buiten werktijd actief bezig moet zijn met je werk om bepaalde zaken geregeld te krijgen. Wij hopen dat we je een duidelijk beeld hebben kunnen geven hoe het er bij ons aan toe gaat en hopen je weer te zien.

Wat verwachten wij?

Wanneer je projectmanager bij Kleissen wilt worden zijn er aantal eigenschappen die handig zijn om over te beschikken:

 • Je bent enthousiast en gedreven, met een affiniteit voor bouw- en projectmanagement;
 • Je bent sociaal – en communicatief sterk met een proactieve houding.
 • Je vind het leuk om als kartrekker te fungeren en schroomt niet om voor de groep te gaan staan. Hierbij maak je gebruik van jouw natuurlijke aanleg om teams te enthousiasmeren en samen meerwaarde te creëren.
 • Je vindt het leuk om onze opdrachtgever te ontzorgen in alle fases van het proces.
 • Je bent deskundig en concreet in het werk wat je levert.
 • Naast dat je betrokken bent en zelfstandig ben je ook een echte teamspeler.

Ik wil meelopen!

Wat leuk dat je interesse hebt om een dag met ons mee te lopen.

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enthousiast geworden?

Wij vinden het heel erg leuk dat je een dag bij ons mee komt kijken. Omdat onze werknemers hier veel tijd in steken, hopen we dat je aan de bovenstaande punten kan voldoen.

  • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.