Projectontwikkelaar

Projectontwikkelaar

Bedrijf

Deze meeloopdag wordt je aangeboden door:

Kloos2

Wat houdt het in?

Als Projectontwikkelaar ben je werkzaam in alle facetten van onze projecten. Kloos2 realiseert waardevolle plekken waar mensen graag blijven komen. Dit doen we door simpelweg onze zintuigen te gebruiken. We analyseren, luisteren, ontdekken, verbinden, leven ons in, werken samen en geven enthousiasme door. In ons creatieve proces staat de eindgebruiker centraal zonder dat we de realiteit uit het oogverliezen.

Kloos2 ontwikkelt met een klein en professioneel team verscheidene duurzame vastgoedprojecten in Nederland en Duitsland. Onze projecten variëren van transformatie van bestaand vastgoed tot het ontwikkelen van een woonwijk. Geen enkel project is hetzelfde, maar de uitkomst moet wel hetzelfde zijn, onderscheidend en duurzaam; waardevolle plekken waar mensen graag blijven komen.

Voorbeelden van onze projecten zijn:

– transformatie kantoorgebouw tot appartementen; Drienerstaete te Hengelo

– nieuwbouw appartementen en ggb woningen; Woolderpark te Hengelo

– transformatie begane grond tot gezondheidscentrum; Janninkcomplex te Enschede

– nieuwbouw kantoor; Sigmax te Enschede

– transformatie van een schoolgebouw tot woongebouw; Bataafse Kamp te Hengelo

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde en door de variatie in werkzaamheden kunnen alle onderdelen van projectontwikkeling en conceptontwikkeling aan bod komen. Je zult een dag volop meedraaien in ons team in Hengelo.

 

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent flexibel, zelfstandig, pro-actief, creatief, communicatief vaardig en je vindt het leuk om bezig te zijn met programma’s als o.a. Excel, SketchUp en PowerPoint. Je bent geïnteresseerd in de bouwwereld, vormgeving en in duurzaamheid. Je hebt humor en een brede positieve blik op de wereld.

Omdat we niet heel veel meeloop-plekken kunnen aanbieden ontvangen wij graag een motivatie waarom je een meeloopdag bij ons wilt lopen.

Ik wil meelopen!

Wat leuk dat je interesse hebt om een dag met ons mee te lopen.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enthousiast geworden?

Wij vinden het heel erg leuk dat je een dag bij ons mee komt kijken. Omdat onze werknemers hier veel tijd in steken, hopen we dat je aan de bovenstaande punten kan voldoen.

    • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.