Servicemonteur

Servicemonteur

Bedrijf

Deze meeloopdag wordt je aangeboden door:

Toyota Material Handling Nederland

Wat houdt het in?

Als servicemonteur bij Toyota Material Handling verricht je preventief onderhoud en reparaties aan een breed assortiment hef- en magazijntrucks. Dit op locatie bij de aan jou toevertrouwde, vaak zeer uiteenlopende klanten. Het uitvoeren van veiligheidskeuringen en het oplossen van storingen is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je werkt zelfstandig vanuit je eigen volledig uitgeruste servicebus.
Als servicemonteur ben je zelf verantwoordelijk voor de planning, het maken en het nakomen van je afspraken. Je werkt in de regio samen in een serviceteam van ongeveer 12 mensen, zodat je altijd back-up hebt als dat nodig is. Via je tablet heb je volledige toegang tot productinformatie, hiermee bestel je de benodigde onderdelen en verwerk je administratief je werkzaamheden.

Toyota Material Handling Nederland maakt deel uit van het wereldwijde Toyota-concern en heeft haar vestiging in Ede (Gld). Met onze topmerken Toyota voor vorkheftrucks en BT voor magazijntrucks zijn wij marktleider in Nederland en vervullen we een voortrekkersrol op het gebied van intern transport.

Wat ga je doen?

Ben je technisch goed onderlegd of overweeg je een carrière in de techniek? Vraag dan een meeloopdag bij ons aan.

Afhankelijk van jouw wensen, achtergrond en motivatie is het mogelijk om mee te lopen met één van onze monteurs in de buitendienst. 

Bekijk van dichtbij hoe een werkdag er voor een servicemonteur uitziet. Je ziet bijvoorbeeld hoe storingen worden opgelost, hoe een heftruck uit elkaar wordt gehaald of hoe een truck gekeurd wordt bij de klant. 

Wat verwachten wij?

Wij verwachten een motivatie waarom je met onze monteurs mee wilt lopen en wat je doelen en wensen van de meeloopdag zijn.

Verder is het belangrijk dat je je strikt aan onze veiligheidsinstructies houdt. Je komt bij onze klant op locatie, dus we verwachten dat je netjes en verzorgd overkomt en je klantvriendelijk opstelt. Een leergierige houding en oprechte interesse zijn ook zeer welkom! 

Ik wil meelopen!

Wat leuk dat je interesse hebt om een dag met ons mee te lopen.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enthousiast geworden?

Wij vinden het heel erg leuk dat je een dag bij ons mee komt kijken. Omdat onze werknemers hier veel tijd in steken, hopen we dat je aan de bovenstaande punten kan voldoen.

    • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.