Uitvoerder E

Uitvoerder E

Bedrijf

Deze meeloopdag wordt je aangeboden door:

Enexis

Wat houdt het in?

Als uitvoerder E (Elektra) ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de diverse projecten, bijvoorbeeld een aanleg wijziging of herinrichting van de LS/MS (Laag Spanning/Midden Spannings)netwerken en aansluitingen. Je houdt toezicht op naleving van de werkprocessen en veiligheidsvoorschriften. Je maakt werk- en schakelplannen en voert schakelhandelingen uit in het distributienet. Daarnaast beoordeel en coach je uitvoerende medewerkers op vakmanschap- en veiligheid gerelateerde competenties. Je beoordeelt de door de uitvoerende partijen aangeleverde productiestaten en revisiegegevens. Tot slot draai je mee als werkverantwoordelijke in de storingswachtdienst.

Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-art dienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer. Met technische en sociale innovaties zorgen we er voor dat terugleveren van zelf opgewekte, duurzame energie mogelijk is. En ook dat er altijd genoeg duurzame energie beschikbaar is. Dat doen we met trots, klantvriendelijk en vanuit het bewustzijn dat we maar één aarde hebben, waar we samen zuinig op moeten zijn.

Wat ga je doen?

08:00

MS schakelen

Een meeloopdag met een Uitvoerder E is geen dag hetzelfde. Deze dag is een voorbeeld van de werkzaamheden die je zou kunnen ervaren. Als we een dag hebben waarin we een inlussing van een MSR (Midden Spannings Ruimte) hebben ziet de dag er als volgt uit;

We beginnen met MS (Midden Spanning) schakelen zodat de kabel waarop de nieuwe ruimte wordt ingelust vrij geschakeld is.  Zo kan de aannemer aan de kabel werken. Nadat de kabel vrij is geschakeld gaan we de kabel eerst selecteren en knippen, hierdoor tonen we aan dat de desbetreffende kabel spanningsloos is.

11:00

Schouwen

Naar een andere klus schouwen!

12:00

Lunch

Even lekker lunchen en horen van collega’s waarom zij hun vak zo mooi vinden.

12:30

Administratieve taken

Als we op kantoor zijn doen we administratieve zaken zoals werk voorbereiden, werkschakelplannen maken, opleveren, implementaties en werkoverleggen.

13:30

Telefonisch overleg

We worden overdag regelmatig gebeld door aannemers, monteurs en klanten. Dit kost uiteraard ook tijd.

15:00

Check werk

S ‘middags als de aannemer gereed is met het monteren van de MS moffen gaan we naar de ploeg, kijken of alles uitgevoerd is zoals besproken. Als dit het geval is gaan we de kabel beproeven en weer bijnemen.

16:30

Terugblik

Voordat we naar huis gaan horen we graag van jou hoe je de meeloopdag ervaren hebt. Wat vond je van de werkzaamheden? Wat vond je van de sfeer in ons team? Wat vond je van de werkplek? Is dit iets voor jou? Welke aanbevelingen heb je voor ons om het werk nog leuker te maken voor jouw leeftijdsgenoten? Wat vond je top? Wat heb je gemist?

Wat verwachten wij?

Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker.

Het is, vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven.

Je hebt interesse in Energietechniek. Je houdt van uitdagende ontwerpopdrachten. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent klantgericht, kwaliteitsgericht, gedreven, en hebt overtuigingskracht. Je kunt goed plannen en organiseren.  Voor de functie is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken.

Het elektriciteitsnet van de toekomst is dynamisch en zit vol met sensoren en ICT. Je moet dus blijven leren om de nieuwste technieken te snappen en toe te kunnen passen. Enexis biedt je de kans om volop trainingen en opleidingen te volgen en jouw specialisme te verdiepen. Je moet het dus wel leuk vinden om je verder te ontwikkelen.

 

Ik wil meelopen!

Wat leuk dat je interesse hebt om een dag met ons mee te lopen.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enthousiast geworden?

Wij vinden het heel erg leuk dat je een dag bij ons mee komt kijken. Omdat onze werknemers hier veel tijd in steken, hopen we dat je aan de bovenstaande punten kan voldoen.

    • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.