Voor bedrijven

Waarom Mijn Meeloopdag?

  • Mijn Meeloopdag zorgt dat je eenvoudig contact legt met een potentiële medewerker. Middels Mijn Meeloopdag kun je geïnteresseerd talent een inkijkje bieden in jouw wereld. Ontdek wie enthousiast wordt van jouw missie en wil bijdragen aan jouw doelen.
  • Creëer kansen met Mijn Meeloopdag! Niet alleen het ontdekken van talent dat interesse heeft in jouw bedrijf is een kans. Ook kun je, tijdens de meeloopdag, dit talent om feedback vragen en horen wat jouw bedrijf nodig heeft om in de toekomst personeel aan te trekken en te behouden. 
  • Deelname aan Mijn Meeloopdag toont je maatschappelijke betrokkenheid. Door mensen de kans te geven mee te lopen, draag je jouw steentje bij aan een betere wereld. Met Mijn Meeloopdag geef je mensen de kans om een carrière te kiezen die past bij hun innerlijke drive.
  • Laat jezelf zien. Met Mijn Meeloopdag word je zichtbaar voor al het talent en ook voor jouw potentiele medewerkers (en potentiële klanten)!
Meld je direct aan